dijous, 11 de febrer del 2021

Postals de circ

 Ja ens falta menys per acabar la maquetació de Les germanes Zeffirelli. Val a dir que he agafat el cognom d'aquestes germanes no tan com un homenatge al director italià que tenia el mateix cognom com per la sonoritat que té la paraula. També m'ha agradat això de duplicar dues lletres, l'efa i l'el·la, simplement per una qüestió estètica. 


Franco Zeffirelli va ser un director de cinema que també va treballar per a la televisió. La seva obra més coneguda va ser Romeu i Julieta (1978), producció gràcies a la qual va ser nominat als Òscars. Les seves darreres obres tenien protagonistes femenines, com ara Jane Eyre (1996), Tea for Mussolini (1999) i Callas Forever (2002). El circ no va ser mai un camp que li interessés, però en canvi l'òpera i Shakespeare van protagonitzar nombroses de les seves produccions.



Tanmateix, jo li he manllevat el cognom per posar-lo a les dues germanes trapezistes que protagonitzen el meu darrer àlbum il·lustrat. He fet alguns cartells de les seves actuacions que m'agraden força, i gariebé semblen postals per promocionar els seus espectacles. Us les deixo per anar fent boca.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada